Samen denken: van speeltuin naar werkelijkheid?

Denkplaats avatar

in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat schreef ik onderstaand essay. Het behandelt de complexiteit van het voeren van het goede gesprek in (semi)publieke organisaties. Ik neem de lezer mee naar wat het betekent om als professional voor de publieke zaak te werken; het vraagt het kunnen combineren van zowel de bureaucratische als de autonome handelswijze, wat in een bij uitstek bureaucratische omgeving als de (semi)publieke organisatie niet makkelijk is. Het essay stelt vast wat het voeren van het goede gesprek in de (semi)publieke sector complex maakt, maar het ontwikkelt ook inzicht in wat er in uw geval nodig is om het goede gesprek in uw organisatie een plek te geven. 

 


Omslag van het essayNieuwsgierig ?

Zelf vaststellen wat er in uw geval nodig is voor een goed gesprek in uw organisatie? Dat kan. 

Ik bied het essay ter inspiratie ter download aan via de onderstaande link.  Gratis en voor niets.  En graag hoor ik wat er in úw organisatie speelt, waar het goede gesprek een uitkomst kan bieden.

Download ‘Samen Denken’ (PDF- 26.3MB)

 

 

Tagged in :

Denkplaats avatar