Terug naar Denkplaats
Denkplaats - business coaching & personal coaching

Dank jullie wel

Posted on 7 maart 2017 by Denkplaats

Dank jullie wel,

  • oprechte proefcliënten op wie ik mijn vaardigheden mocht oefenen …
  • lieve oude werkgever, die zei dat ik moest gaan floreren terwijl hij me niet kwijt wilde …
  • dappere particuliere pioniers die een filosoof in de arm namen om zichzelf te bevragen …
  • betrokken zorgprofessionals die hun morele dilemma’s met mij wilden onderzoeken …
  • vertrouwde netwerk, dat mij als Denkplaats in plaats van manager heeft durven inhuren …
  • scherpe denkmaatjes, met wie ik op onderzoek uit ging en diensten ontwikkelde …
  • nieuwe LinkedIn connecties die mij digitaal gesteund en geïnspireerd hebben …
  • mijn eigen partner, die vanaf het begin wist dat Denkplaats klopte en naar buiten moest …
  • ik, die het gedurfd en gedaan heb …

Dank jullie wel, voor het bijdragen aan mijn ‘weten wie ik ben’.

Dankbaarheid is een fantastisch gevoel om de zomer mee in te gaan. Om van te genieten, om je in rond te wentelen en mee op stap te gaan. Dankbaarheid naar de mensen om je heen, je klanten, je netwerk, je vrienden en ook naar jezelf.

Ik heb mijn werk gemaakt van datgene wat ik in de kern ben: een kritische denker, een vragensteller, een uitdager en een verbinder. Ik heb mijn werk vormgegeven naar mijn eigen zijnswetten en krijg regelmatig terug dat ik duidelijk al jaren in dit vak zit.

Ik ben inderdaad al mijn hele leven Denkplaats, alleen is het pas dit laatste jaar een officieel bedrijf geworden.

Weten wie je bent, waar je voor staat, dat is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven. En het mooiste cadeau dat je als directie met je medewerkers aan jullie organisatie kunt geven. Vanuit die overtuiging werk ik graag nog een heleboel jaar, samen met jullie, aan het ontwikkelen van ‘weten wie je bent’ op straat, in het CEO-kantoor, in de spreekkamer, in de kantoortuin, achter de geraniums of op het schoolplein.

Ik geloof in ‘weten wie je bent’. Weten wie je bent is je denken en handelen kunnen en durven baseren op je eigen overtuigingen. Kritisch denken is de sleutel tot weten wie je bent. De sleutel tot een niet te overtreffen leven.

Een fijne zomer allemaal, en ik kijk nu alweer uit naar alle mooie samenwerkingen en ontmoetingen in het nieuwe seizoen. Vanaf maandag 21 augustus is Denkplaats weer open!

 

 

http://www.denkplaats.nl/

 

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71 ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634