Nacht van de filosofie Den Haag

Nacht van de filosofie Den Haag – 2018

Geplaatst op 21 maart 2018 door Denkplaats

Nacht van de filosofie

Zaterdagavond 14 april vindt de Nacht van de Filosofie Den Haag plaats. Elk jaar in april, tijdens de landelijke Maand van de Filosofie, laten verschillende steden in het land zich van hun filosofische kant zien. Sinds 2016 heeft Den Haag zijn eigen Nacht van de Filosofie; denkers van naam en aanstormend filosofietalent geven lezingen en workshops.

Het thema van de Maand van de Filosofie 2018 is Verbeelding aan de Macht.

Early bird

Tot en met 24 maart a.s. kan je nog een ticket kopen voor € 20,00 voor de Nacht van de Filosofie Den Haag op 14 april a.s. Daarna geldt het reguliere tarief van € 25,00. #daagjedenkenuit. Op het festival zelf welteverstaan, want deze aanbieding beschouwen wij als een typische #nobrainer

Want wat dacht je van de volgende sprekers: Femke Halsema, Marli Huijer & Frank Meester, Henk Manschot, Tom Dommisse, Tim de Mey, Jannah Loontjens en Wout Cornelissen. Het wordt een enerverende avond, en jij kan er bij zijn!

Koop je tickets via onderstaande link

tickets

 

Denkplaats

Daagt uit

DENKPLAATS begeleidt jou in het denkonderzoek. Scherpt aan zonder oordeel. Het gedachtengoed is van de klant. DENKPLAATS neemt niet over, maar daagt uit.

Vraagt door

DENKPLAATS staat nieuwsgierig in het leven. Treedt jou met nieuwsgierigheid tegemoet. Wil weten wat je denkt. En wil naar de kern van de zaak. En vraagt dus altijd door.

Is helder

DENKPLAATS is helder. In communicatie, in prijs, in vormgeving en in afspraken. Omdat denkwerk lastig genoeg kan zijn, moeten de randvoorwaarden glashelder zijn.

Brengt humor in

DENKPLAATS houdt van scherpe humor en lacht veel. Humor schept ruimte, maakt speelsheid in het soms zware denkproces mogelijk.

Biedt garantie

Aan het einde van het traject met DENKPLAATS heb je minstens één vraag gesteld die je (jezelf) nooit eerder gesteld hebt.

Meer informatie ontvangen?

Inzicht krijgen in hoe jij in je organisatie of privésituatie tot heldere inzichten en bezielde besluiten komt?
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang maandelijks cases, achtergronden en inspiratie.Wil je liever op een andere manier contact houden?
Dan kun je je op ieder moment weer uitschrijven.

DENKPLAATS Adrianalaan 101b 3053 MA Rotterdam T (06) 13 12 89 71 ariane@denkplaats.nl Kvk 68110634